Disable Preloader

Partenerii MIT Clima vizitează fabrica Hisense din China

Gama de climatizare Hisense este disponibilă în România din aprilie 2019. MIT Clima, compania care aduce brandul pe piața locală, a organizat un eveniment de prezentare pentru distribuitorii locali având ca participanți cele peste 100 de companii partenere.

„Ne dorim un parteneriat de lungă durată, de aceea am organizat împreună cu Hisense o vizită în China, la o lună de la lansarea bradului pe piața românească. Distribuitorii noștri au avut astfel ocazia să înteleagă mai bine viziunea Hisense chiar la ei acasă, avantajele de piață și caracteristicile tehnice ale produselor. De asemenea, pentru cei mai mulți dintre participanți a fost prima vizită în China, astfel că am ales să îmbinăm partea de lucru și cunoaștere Hisense cu întelegerea culturii și a modului de viață de aici”, spune Dan Stoica, Director General MIT Clima.

Pe parcursul celor șapte zile echipa din România a vizitat centrul de cercetare-dezvoltare Hisense,  fabrica din Quingdao, birourile, zona de testare a produselor și a participat la demonstrații practice în centrul de training. Câteva zile în Beijing și vizita la Marele Zid Chinezesc au întregit experința din China.