Hisense România

MIT Clima aduce Hisense în România

Cu o activitate de zece ani pe piață, MIT Clima aduce în aprilie 2019 brandul de climatizare Hisense și în România, devenind astfel reprezentantul unic al produselor de climatizare Hisense pe piața locală.

Produsele din gama rezidențială se adresează segmentului mainstream.                                               

Principalele caracteristici pentru aceste produse sunt:

  • clasă energetică A+++ și refrigerant ecologic
  • filtre 4 în 1 ce îndepărtează murdăria din aer, praful, polenul, pneumobacilul și mirosurile neplăcute
  • interfață wi-fi
  • nivel redus de zgomot
  • garanție extinsă de 5 ani

 

Din 2010 MIT Clima s-a poziționat pe piața din România ca o companie de import și distribuție ce promovează cele mai noi tehnologii în HVAC si HPAC, prin cei mai buni profesioniști din domeniu!

Printre cele mai importante proiecte MIT Clima se numără KFC, Banca Transilvania, Coca – Cola, Continental, Sema Park, benzinăriile MOL sau magazinele Mega Image.

În prezent, profesioniștii de la MIT Clima sunt împărțiți pe următoarele departamente: ofertare, vânzări, achiziții, service, marketing, logisitică (depozit).

Gama de produse oferite de MIT Clima este una variată și se adresează următoarelor sectoare de construcții: industrial și comercial, administrație publică, educațional, medical, birouri și IT, rezidențial.

Printre brand-urile pe care le reprezentăm menționăm: Mitsubishi Electric (compatibil cu toate sectoarele de construții), Climaveneta (sectorul comercial și industrial, birouri), RC IT Cooling (sectorul IT), Airwell (sectorul rezidențial și comercial), Hisense (compatibil cu toate sectoarele de construcții).

Dispunem de stocuri suficiente disponibile în depozitul din București. Pentru proiectele complexe asigurăm consiliere și suport tehnic pe toată durata derulării proiectului!

Serviciile MIT Clima se adresează în primul rând dezvoltatorilor imobiliari, antreprenorilor generali, arhitecților, birourilor de proiectare, instalatorilor, ravânzătorilor.

În al doilea rand, ne adresăm și publicului larg consumator de tehnologie modernă în climatizare, pentru care putem pune la dispoziție distribuitori din întreaga țară pentru a beneficia de cele mai eficiente echipamente!