Hisense România

MIT Clima aduce Hisense în România

Cu o activitate de nouă ani pe piață, MIT Clima aduce în aprilie 2019 brandul de climatizare Hisense și în România, devenind astfel reprezentantul unic al produselor de climatizare Hisense pe piața locală.

Produsele din gama rezidențială se adresează segmentului mainstream.                                               

Principalele caracteristici pentru aceste produse sunt:

  • clasă energetică A+++ și refrigerant ecologic
  • filtre 4 în 1 ce îndepărtează murdăria din aer, praful, polenul, pneumobacilul și mirosurile neplăcute
  • interfață wi-fi
  • nivel redus de zgomot
  • garanție extinsă de 5 ani

Pe lângă gama rezidențială, mai sunt disponibile și gamele dedicate segmentelui comercial și industrial. Pentru aceste două game există biblioteci BIM unde se regăsesc toate caracteristicile produselor componente, se acordă suport tehnic pentru întocmirea specificațiilor pe soluțiile Hisense și software de selecție, de asemenea  se oferă garanția extinsă de 5 ani.

Pentru 2019, MIT Clima vizează o cifră de afaceri de aproximativ 13 milioane de euro, înregistrând o creștere de aproximativ 15%, datorată brandului Hisense. Principalele proiecte realizate în 2019 au fost în special din zona industrială. În 2018, MIT Clima a înregistrat o cifră de afaceri de peste 11 milioane euro.

Pe lângă brandul Hisense, compania mai are în portofoliu alte două mărci puternice, cu notorietate pe piața din România -  Mitsubishi Electric și Climaveneta. Printre cele mai importante proiecte MIT Clima se numără KFC, Banca Transilvania, Coca – Cola, Continental, Sema Park, benzinăriile MOL sau magazinele Mega Image.

Cu o echipă de peste 30 de angajați și 100 de parteneri distribuitori la nivel national, MIT Clima este unul dintre principalii jucători pe piața HVAC din România.